Ochrana osobních údajů

  1. Společnost 4heat s.r.o., se sídlem Ječná 1321/29a, Brno, 621 00, IČ 29284309, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 70934, jako správce osobních údajů podle čl. 26 Nařízení, zpracovává v případě vaší poptávky ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení,
    • emailovou adresu,
    • telefon,
    • text zprávy.
  2. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností 4heat s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi Vámi a 4heat s.r.o., nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností 4heat s.r.o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • nástroj MailChimp pro správu a odesílání e-mailů,
    • případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době 4heat s.r.o. nevyužívá.
  4. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

konzultace a zpracování návrhu zdarma

mám zájem
Copyright 2018 - 4heat s.r.o.
Vyrobil UNIFER UNIFER